Despre Miki-Mini!


Miki-Mini, magazinul de comert online de unde ati cumparat hainute pentru copii si bebelusi, dar si de unde ati facut cadouri pentru copii, minunate, si-a propus sa vina in intampinarea dumneavoastra cu un blog deschis comunicarii virtuale. Veti citi articole si prezentari despre toate categoriile de produse pentru copii pe  care vi le oferim in magazin pentru a va inlesni alegerea si pentru a va ajuta in deciziile de cumparare pe care le faceti.

Noi ne-am infiintat in dorinta de a vinde imbracaminte si incaltaminte pentru copii mamelor grabite care nu dispun de timp pentru a merge la cumparaturi, cat si pentru copiii din restul tarii care nu au acces la mall pentru a-si cumpara marci de succes sau haine de firma pentru copii.

Apoi, ne-am dat seama ca copiii au nevoie de haine, imbracaminte, incaltaminte, dar pot sa se si accesorizeze cu carucioare ieftine, scaune auto cu diverse dotari, scaune de masa, premergatoare care sa-i ajute pe pitici incepand cu 7 luni sa paseasca, balansoare si leagane pentru joc si recreere, patuturi si tarcuri, marsupii si portbebe, mese si saltele de infasat, sterilizatoare, incalzitoare biberoane, umidificatoare, articole pentru baie, articole legate de alimentatia bebelusilor, jucarii de tot felul.

Subiectele legate de cresterea si ingrijirea bebelusilor sunt inepuizabile asa incat speram sa apucam sa vorbim pe cat mai multe teme.

Pentru a fi mereu in contact cu clientii nostri, va invitam sa va inscrieti pe blogul nostru si sa adaugati comentarii.

Structura www.miki-mini.ro este gandita in 6 meniuri principale astfel:

Incepem cu meniurile de haine pentru copii ca atunci cand mergem la supermarket:) Eu intotdeauna ma opresc mai intai la raionul cu haine, apoi la jucarii si electrocasnice si, in final, cumpar cele necesare pentru alimentatie.

1. Bebelusi fete – aici gasiti hainute pentru fetite bebe cu varsta cumprinsa intre 0-24 luni, precum si incaltaminte pentru bebelusi, accesorii vestimentare copii, sosete, pijamale, body-uri si toate cele necesare bebelusilor etc.

2. Bebelusi baieti – aici veti gasi haine pentru baietel bebe cu varsta cuprinsa intre 0-24 luni, ghetute de iarna, adidasi copii, pantofi bebe, botosei, papuci si sandale etc.

3. Fete – meniul cumprinde imbracaminte copii pentru fetite cu varsta cuprinsa intre 2-10 ani: rochii, fuste bebe, colanti pentru fetite, cizme, dar si alte accesorii pentru fetite etc.

4. Baieti – meniul cuprinde vestimentatie pentru baieti cu varsta cuprinsa intre 2-10 ani, pantaloni, imbracaminte sport copii, haine de firma, incaltaminte primii pasi si alti furnizori etc.

5. Alte produse nu a fost gandit in ideea ca tot ce nu reprezinta haine este aruncat la altele…Aici am dezvoltat o sectiune la fel de complexa care va satisface exigentele si care poate concura cu preturile existente in orice alt magazin online pentru copii. Preturile la carucioare pentru copii si bebelusi sunt urmarite mereu in comparatie cu celelalte magazine de copii si nu numai aceste articole.

6. Oferte speciale – este un meniu dedicat produselor cu discount. In cazul in care vanati doare preturile reduse, aici veti gasi pe categorii principale, toate produsele din site-ul www.miki-mini.ro care au suferit reduceri de pret.

Ghidul de marimi va va ajuta sa va orientati in alegerea marimii potrivite. La hainute avem 2 tabele pe doua categorii principale de varsta: bebelusi si copii deoarece pana la varsta de 2 ani, copiilor li se aleg hainutele in functie de inaltime si greutate. Dupa 2 ani, ne orientam mai mult dupa inaltime, marimile din talie si bust.
La incaltaminte, am dorit sa avem exprimarea marimilor in Europa cat si in UK si US deoarece si acestea sunt marimi cu care ne intalnim destul de frecvent la incaltamintea din import pentru copii si bebelusi.

1 Comment Add your own

Leave a comment

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed