Disciplina micutilor de 0-2 ani

November 17, 2010 at 7:22 am Leave a comment


Cum pot sa-l tin pe un micut de 1 an departe de butoanele de la DVD-player?

Sugarii si copiii mici sunt foarte curiosi. De aceea, fie eliminam tentatille, fie acceptam ca butonele de la televizoare, echipamentele video, audio, bijuteriile, bunurile diverse, articolele de curatenie si medicamentele sa poata fi explorate, dar sub continua supraveghere.

Cand copilul se joaca cu un obiect periculos, spune-i “Nu” pe un ton calm si distrage-i atentia cu o alta activitate intr-o alta zona de joaca.

Un copil care loveste, musca sau arunca cu alimente, ar trebui dezvatat de acest comportament. I se va spune ca ceea ce face este inacceptabil si va fi dus intr-o zona desemnata de pedeapsa pentru 1-2 minute sa se calmeze. Pentru copiii pana intr-un an, aceasta modalitate nu este eficienta.

Este important sa nu lovim, sa nu palmuim copiii indiferent de varsta. La sugarii si copiii mici este foarte putin probabil ca pot face legatura intre comportamentul lor si pedeapsa fizica.Ei vor simti numai durerea loviturii.

Copiii invata sa se comporte prin exemplul propriilor parinti. Asigurati-va ca comportamentul dvs. este un model. Degeaba ii dati ordine copilului sa-si ridice jucariile, in timp ce lucrurile dvs. sunt lasate la intamplare.

Entry filed under: Educatie.

Acum si hainutele INO BOY Colectia ORGANIC hainute copii

Leave a comment

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


HAINE COPII ONLINE

Te asteptam in magazinul nostru, fie ca vizitezi, fie ca te abonezi la newsletter, fie ca vrei sa devii membru, fie ca vrei sa ne ajuti cu un simplu click, dar si pentru placerea de a face shopping online!

De aici poti cumpara pentru cei mici hainute copii, hainute bebelusi, incaltaminte, dar si jucarii minunate plus multe accesorii atat de utile!
MIKI-MINI.RO

Inscrie-te sa primesti notificari si articole noi din acest blog.

Join 18 other subscribers
November 2010
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Feeds

Cele mai votate