Colectia ORGANIC hainute copii

November 24, 2010 at 1:02 pm Leave a comment


Este minunat sa putem oferi haine din bumbac organic pentru nou-nascuti si copii! Ne straduim sa aducem tinute moderne, elegante, superbe, croite astfel incat sa fie confortabile si sa reflecte o atitudine pozitiva pentru viata.

Colectia de hainute de lux Organic este destinata celor care doresc sa cumpere haine copii en-gros fie pentru desfacerea in propriile magazine, fie pentru propria folosinta. Toate hainele pentru copii din colectia Organic sunt facute din bumbac organic care este mult mai bland cu pielea, dar si mult mai bun pentru planeta!:)

Deoarece hainutele nu contin substante chimice sau pesticide, fibrele din bumbac organic sunt mai groase, mai puternice si nu irita pielea.

Fermierii care cultiva prin metode ecologice ajuta planeta sa fie mai fericita, in zona de cultura supravietuind multe plante si animale minunate.

Preturile trecute pe site sunt cele pe care vi le recomandam la vanzare. Pentru toti cei interesati, va rugam sa ne contactati accesand pagina de contact a www.miki-mini.ro pentru a va trimite listele de pret fara adaos comercial si conditiile de comanda detaliate.

Accesati online:
Catalog Baieti
Catalog Fete

Entry filed under: Haine copii, Hainute bebelusi, Hainute copii, Imbracaminte copii. Tags: .

Disciplina micutilor de 0-2 ani Copiii de 3-5 ani. Cum ii pedepsim?

Leave a comment

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


HAINE COPII ONLINE

Te asteptam in magazinul nostru, fie ca vizitezi, fie ca te abonezi la newsletter, fie ca vrei sa devii membru, fie ca vrei sa ne ajuti cu un simplu click, dar si pentru placerea de a face shopping online!

De aici poti cumpara pentru cei mici hainute copii, hainute bebelusi, incaltaminte, dar si jucarii minunate plus multe accesorii atat de utile!
MIKI-MINI.RO

Inscrie-te sa primesti notificari si articole noi din acest blog.

Join 18 other subscribers
November 2010
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Feeds

Cele mai votate